Povestea Lacrimi de Luna®

lacrimi-de-luna.png

Povestea mea incepe cu o printesa de o frumusete neasemuita, iradianta, selenara. Lumina pe care o imprastie e blanda, mangaietoare ca a lunii pline de vara. Vestea despre frumusetea ei ajunge si la marele imparat, care este curios s-o cunoasca. imparatul o vede si se indragosteste pe loc de ea. Bolnav de iubire, imparatul isi da seama de unicitatea ei, dar si de diferenta tragica dintre cele doua lumi carora apartin. Farmecul sau romantic, tristetea apasatoare, intimitatea gratioasa, nobletea lirica a povestii de iubire o cucereste pe printesa. El reuseste sa ajunga la inima ei si printesa ii raspunde cu prietenie si tandrete. Dragostea lor s-a transformat intr-o iubire pura, nemarginita, neinteleasa.

Printesa Lunii stie ca nu vor putea fi niciodata impreuna, caci apartin unor lumi diferite si intelege ca este timpul sa se intoarca acasa. Imparatul isi daruise insa inima si cuprins de tristete se cufunda incet in infinitul noptilor, stingandu-se de dor si suferinta.


Nu stiu ce s-a intamplat cu printesa si imparatul, dar de atunci… cad lacrimi de luna, cad precum ploaia… dand vinului o savoare si aroma deosebita. Povestea nu s-a terminat, continua inca si va astept pe voi sa o spuneti mai departe…